Skab vækst i din online forretning med wordpress

I begyndelse af år 2002, ændrede blogs en stor del af online markedsføring verdenen. Mens de fleste mennesker på det tidspunkt eksperimenterede med forskellige blogging systemmer, blev de fleste efterhånden flyttet til wordpress platformen.

WordPress (wp) er siden blevet så meget mere, end bare et kraftigt CMS. Der netop er udviklet ud fra behovet om en bedre blogging platform fra begyndelsen af 2002.

Hvis du læser populære blogging tips online, er wp ofte placeret som et værktøj, der virkelig er nem at bruge for og skabe en blog til en eksisterende hjemmeside eller helt fra begyndelsen! Men du kan også bruge wp som dit vigtigste redskab til, at skabe og vokse en indbringende forretning.

Skab vækst i din online forretning med wordpress

WordPress er klart det bedste blog system

Den mest effektive funktion i WP ligger i dens evne til at håndtere store mængder af tekst, lyd-og videoindhold. Selv med en halv snes sider bliver det svært, at styre en alm. statisk HTML hjemmeside. Selvom du kan bruge skabelon-drevet software, selv med ‘DreamWeaver’, så er der intet, der slår letheden af wordpress .

WordPress er et præmieret blogging værktøj. Du kan nemt oprette:

  • en statisk hjemmeside
  • en artikel bibliotek
  • en wordpress baseret medlemskab site system
  • en komplet e-handel site
  • en komplet webshop
  • en auktionsside
  • en portefølje site (galleri, kunst, etc.)

… og så meget mere.

Udover alt dette, så er WP søgemaskine optimeret fra starten

Som standard er wordpress temmelig god i sin struktur og måde at holde tingene rigtige i forhold til SEO. Det er nemt at optimerer via plugins og nemme opsætninger. Så hvis ellers man selv kan skabe godt indhold ‘context’ og holde liv i ens hjemmeside med nyheder, debat, trafik og links, men fokus SKAL være på det gode indhold. Så kan optimeringen (SEO – de gode placeringer i søgemaskinerne) ske nemt og hurtigt.

Men du kan også få mere seriøse wp plugins til yderligere, at øge din ‘rankings’ og få bedre Google placeringer samt rankings og derved udnytte alle cylinder under wp motorhjelmen.

Fleksibel i udseende (design) og funktioner (plugins)

Men det bedste ved wp er dens fleksibilitet. Du kan nemt skifte mellem wp temaer (designs), og forbedre dets funktioner ved hjælp af plugins og endda nogle brugerdefinerede programmering.

WordPress er gratis, glemte jeg at sige det?

Hvis du ikke bruger wordpress endnu, så er det klart det du skal! Indlæringskurven er reduceret betydeligt i de seneste par år. I øjeblikket er det så nemt at bruge, at selv en seksårig dreng kan finde ud af det. MEN den skal vedligeholdes, opdateres og arbejdes med med jævne mellemrum.

Du behøver ikke benytte WP som en blog! Du kan benytte den til så meget andet eller kun en hjemmeside! Det er helt op til dig og din fantasi. WordPress er efterhånden verdens mest installeret CMS- blogsystem, så tilpasning, udvikling bliver nemmere og billigere, det er ‘open source’ på godt og ondt. Ondt fordi der kan opstå konflikter og sikkerhedshuller, godt fordi alle kan bidrage og det hele er gratis.

Jeg kan stærkt anbefale dig, at lære mere om wp, tilmeld dig her:

Lær WordPress

Som medlem får du masser af trin-for-trin undervisning om hvordan du bruger WordPress, web 2.0-teknologi, søgemaskine optimering (SEO).

Løber du kold i WP eller vil du hoppe over indlæringskurven og bare komme i gang eller få lidt hurtig og effektivt hjælp så:

Vores WordPress Pakker