Sikkerhed og backup serviceSikkerhed og backup service

Sikkerhed & backup
er en udgift, som vi alle sammen
vil feje under gulvtæppet,
men det kan være dyrere! ...

Mobil slider til sikkerhed og backup service

Sikkerhed & Backup

Sikkerhed er noget de fleste vil feje ind under gulvtæppet? Men det kan koste dyrt!

Tjener du penge med eller ved hjælp af din hjemmeside? Hvis svaret er nej, så er sikkerhed nok ikke noget du skal tænke ret meget over!

Tjener du penge med eller ved hjælp af din hjemmeside?

Hvis svaret er “nej”, så er sikkerhed nok ikke noget du skal tænke ret meget over. Hvis du derimod svarer “Ja”, som forretnings ejer som mange selvstændige, firmaer med webshops, persondata (lead (emne) generering), hvis du så meget som har en kontakt-form på din side, anbefaler jeg kraftigt at du læser videre.

Hacker angreb er en virkelig del af forretning

Lad os lige putte hackere i perspektiv. Hackere er virkelige, de arbejder hårdt selv mens du sover. Nogle hackere er efter dit site for at stjæle fra dig, resten er drevet af deres ego, udfordring eller et twistet form for humor. Jeg hader mindst lige så meget som andre, at bruge penge på sikkerhed, kunne jeg undgå det, ville jeg gerne slippe for så sure penge. Men eftersom min hjemmeside(r) tjener til dagens føde er det altså et nødvendigt unde.

Når vi bliver klogere, bliver hackerne også klogere

Hackere har indset at for at få din webshop lagt om på ryggen er lige så formålstjenlig som at hacke en betalings tunnel for kredit kort. Hijacking netværk og “låne” din servers resurser har lagt mere værdi for hackerne!

Så lad os skærer “ind til benet”

Hvis du er afhængig af din hjemmeside for at kunderne kan købe dit produkt eller service? Så det at dit site er taget ned, off-line være en meget uheldig ting for din indkomst og kan resulterer i at du må lukke din virksomhed. Så i virkeligheden er det enkelt: Hold din investering i sikkerhed og backup op mod det din forretning taber, på at dit site er lukket ned, slettet og skal genskabes.

 

Sikkerhed og backup er vigtige

Hvor stor er chancen, for at mit site bliver hacket?

Det er ikke muligt at forudsige hvilke hjemmesider, der måske vil blive udsat for hacker angreb på forhånd, men min erfaring siger:

  1. Hjemmesider – generelt uden andet end info = 50%
  2. Hjemmesider på kraftige servere = 75%
  3. Hjemmesider med webshop = 80%
  4. Hjemmesider med webshop og kredit kort = 95%
  5. Firmaer er mere udsatte end hobby

 

Hvad sker der hvis min hjemmeside bliver hacket?

En hacket hjemmeside kan være mange ting, der er et hav af forskellige måde. Din hjemmeside kan blive hacket på og derfor også hvordan den vil opfører og se ud efterfølgende. Afhængig af hvad din hjemmeside har været udsat for er den enten blank eller død (vises ikke). Eller også spreder den ondsindet kode, der resulterer i at dit domæne bliver blacklistet i søgemaskinerne.  Det kan være slemt nok for din omsætning og omdømme.

Hvis dit site hijackes af hackere kan du være med til at sprede vira og åbne op for betalingstransaktioner og det der er værre. Den slags lukker mange virksomheder, for ikke at nævne din investering i kampagner og reklamer. Så møder dine besøgende en kæmpe advarsel på dit domæne om ‘blacklisting’ og sikkerhedsbrud m.m. Forudsagt af hackere, bots (robotter), vira eller malware.

 

Sikkerhedspakke! Hvad er det? Kan det hjælpe mod hacker angreb?

En sikkerhedspakke er noget software, der beskytter din WordPress hjemmeside mod ‘the dark forces’ – de onde, fra den mørke side, der forsøger at hacke og ødelægge din hjemmeside eller at give den virus, orme, malware (ændre data) og andre onde scripts.

Andre sikkerheds indstillinger stopper hacker angreb mod din database med massive forespørgsel (queries), “injections” af scripts og den slags grimme hensigter… En standard sikkerhedspakke blokere for ca. 80% af kendte angreb (mit gæt). En professionel sikkerhedspakke, tager 99% af kendte angreb og 90% af de hidtil ukendte angreb (min erfaring).

 

Har WordPress ikke indbygget backup?

WordPress gemmer ikke en backup af dit site. WordPress sider og indlæg gemmes som revisioner, så du via en smart tidslinje kan gå tilbage og genskabe tidligere versioner af disse. En smart funktion men det er ikke en backup af dine filer eller dine data. Du bør altid have en solid, ren backup af alle dine data (filer og database) et sikkert sted – Ikke lokalt eller på samme sted som din hjemmeside ligger.

 

Hvad vil en sikkerhedspakke gøre for mig hvis jeg bliver angrebet?

En Sikkerhedspakke beskytter din forretning mod angreb. Alene derfor er investeringen i en sikkerhedspakke fornuftig!

Hvis du alligevel bliver angrebet, vil din hjemmeside blive genskabt samt blive renset for invaliderende ‘malware’ og anden ondsindet kode forudsaget af hackere, bots eller spammer.

Hjælper dig til at sove bedre om natten, velvidende at dit “sikkerheds-team” konstant overvåger og beskytter din forretning.

 

We can help you with sikkerhed online and give you a price (without obligation).

Kontakt Os
© Copyright - Min Online Forretning