• USE YOUR
  WEBSHOP

  to help customers buy
  as easily as possible.

  Webshop, ecommerce, betalingsmøde

Webshop & E-commerce Løsninger

Vores webshop guide.

Denne webshop guide hjælpe dig med, at forstå hvad der kræves, for at sætte en webshop op med WordPress og om det er en god løsning, at benytte Woocommerce.

Hvad er Woocommerce?

Woocommerce er et WordPress plugin, der tilfører det meste af hvad du har brug for, til at drive en webshop.

For at blive i terminologien, at starte en forretning på Strøget, så skaber dette webshop plugin de fire vægge, lokalet, lagerplads, et udstillingsvindue og betalingskassen… men dette plugin gør ikke din shop i stand til, at kunne modtage betaling og kreditkort endnu. Klart nok kan plugin’et ikke opsætte samtlige detaljer for moms, forsendelse etc. (alt er dog på plads og til stede for dig eller en, der kan hjælpe dig).

Du skal selv opsætte disse ting korrekt og organiserer dine hylder (kategorier) og kundevenlige filtre etc. Ofte tager mange fejl af disse ting og springer det over eller gør det totalt forkert, fordi de forventer for meget af et gratis plugin og måske ikke lige tænker på de tekniske finurligheder. (Se billedet nedenfor).

Hvad er forskellen mellem Ecommerce og Woocommerce?

Ecommerce (e-commerce) henviser til en forretning, der sælger ved brug af et computer netværk, som internettet. Woocommerce er et unikt plugin, (eller udbyggelse/tilfølejse) der installeres ovenpå din WordPress website for, at få en webshop.

Kan jeg selv installerer en Woocommerce webshop?

Hvis du har erfaring med at installerer dine egne plugin på din WordPress hjemmeside (egen-installeret WP og ikke på wordpress.com. Altså på dit eget domæne en URL uden wordpress.com eller .net) kan du sikkert godt selv installerer plugin’et men som billedet viser, er det langt fra nok.

Hvornår skal jeg overveje udefra hjælp fra nogle med Woocommerce erfaring?

 • Når der skal installeres betalings-system -tunnel etc.
 • Hvis du har planer om at din webshop skal have en høj placering på Google for dine varer
 • For at starte korrekt med moms, produkt opsætning (varianter, filtre) samt moms, faktura, emails etc.

Billedet herunder viser en lille del af de informationer du har brug for til at oprette produkter/varer i din shop.

Screenshot af webshop opsætning

Hvis du allerede fra starten ved at du ikke vil begrave dig selv i den dybe forståelse og teknik, så er det måske bedst at have en, der har erfaring med at opsætte en shop bare til de første par stykker, derfra kan du kopierer disse varekort og tilføje alle dem du har brug for.

Hvis du selv er sikker med det tekniske og ønsker at installerer din Woocommerce plugin så er her en god guide >> … og så er der jo altid Youtube der hjælper dig hvis du vil flyve solo.

Ejer WooCommerce min Webshop?

Hvis et plugin ejers af Wordoress, betyder det så at de ejer min webshop? Nej, men du er “forbundet” til WordPress, dette giver dig mange fordele (WP er udgivet som ‘open source‘ og ligesom Woocommerce gratis. Opdateringer, nye funktioner udvikling, lukning af sikkerhedshuller m.m. er alt sammen inkluderet, gratis og semi-automatisk (til en vis grænse)… endda og eftersom du har en selv-installeret WP hjemmeside på dit eget domæne ejer du selv også dine data på godt og ondt. (Godt fordi det er dit, skidt fordi du selv skal beskytte dem og have både sikkerhed og backup på plads – se vores sikkerhed service.)

Woocommerce webshop plugin diagram

Kan en Woocommerce webshop sælge hvad som helst?

Woocommerce kan sælge lige så mange forskellige produkter som mange andre webshops, dog med den fordel at den også håndterer download (digitale produkter), det kan man ikke i en bustik på strøget. Woocommerce kan håndterer produkter i din shop, der kræver reservation, booking, udlejning eller medlemskab og abonnementer.

Hvilke andre ecommerce muligheder har jeg?

Der er mange ecommerce muligheder (de mest benyttede er Magento, Shopify og Woocommerce). Som et hvert stykke ecommerce værktøj er det personlig smag og behov. Der er masser af gode artikler af uafhængige kritikere og tests online. Et sådan eksempel er en artikel som gennemtester forskellige ecommerce platforme for deres evne og muligheder for at hjælpe dig i bedre placeringer i søgemaskinerne. Altså din SEO (Search Engine Optimisation (søgemaskine optimering)).

Artiklen kikker på de 16 bedste webshop løsninger og forfatteren konkluderer at Woocommerce er hans fortrukne vinder fordi: “der er god support, dokumentation, selv installeret (ejerskab), tilpasnings muligheder, open-source solution such as Woocommerce which offers a wide range of free or low cost add-ons.

(Link til Woocommerce.com)

(Link til artiklen: “How to Choose the Best Ecommerce Platform for SEO”).

Kan jeg selv designe min Woocommerce webshop som jeg vil?

Woocommerce plugin vil automatisk benytte det design-tema du har installeret i din WordPress. Woo Webshop accepterer alverdens stil/tema og designs i dit layout, produkt søge filter etc. Der er endda design templates specielt udviklet til Woocommerce.

Men… hvis du ønsker at have et specielt shop ‘vindue’ eller stil der ikke er helt almindeligt og ikke ligner alle de andre… så er det måske en ide at finde et wordpress tema, der fra starten indeholder den stil, funktioner og skifte du kan lide. Der er mange gode steder at finde fede WooShop temaer.

Hvis du har lidt programmerings erfaring med WordPress, vil du nemt kunne skabe din egen stil og design. Hvis ikke du selv kan tilpasse det kan du nemt få en med erfaring i både WP og Woo til at tilpasse det for dig – En webmaster som Vortex Consulting bare for lige at nævne mig selv først.

Hvor sikker er min Woocommerce webshop?

Woocommerce core (kerne) er meget sikker, med ikke mindre end 4 million webshop ejere (per medio 2015), WordPress dedikerer et team for at sikre optimal sikkerhed.

Men, dine data og din webshops data som du ejer og har lagt på et webhotel, på dit domæne er dit ansvar. Al for mange mennesker tager det for givet at når de anskaffer sig en WordPress hjemmeside er deres data sikre, men det er langt fra rigtigt. Læs mere om sikkerhed WordPress sikkerhed og backup.

Men, dine data og din webshops data som du ejer og har lagt på et webhotel, på dit domæne er dit ansvar.

Kan jeg anbefale et WordPress design tema?

Kort fortalt, vi anbefaler det tema vi selv anvender og bruger til alle vores kunder ‘Enfold’. Men det er vigtigt at give dig lidt tips, som vi igennem årene har lært. Et design tema skal være ‘responsive’ (mobilvenlig), yde god support og husk på at en flot og kreativ demo sikkert er installeret af professionelle og at den sjældent ser sådan ud når du selv installerer den.

Med mindre du er på udkik efter en helt speciel måde, at præsenterer dine produkter på som et foto site. Et hvert ordentligt WP design tema vil altid give dig mulighed for du selv kan ændre i layout, stil, farver og typografi m.m. så du kan ramme dit drømme site.

Hvis du forelsker dig i et tema, kan du altid lige teste med en “før jeg køber” mail og se om der er hurtig og professionel svar fra deres support!

Enfold‘ tema et som vi anbefaler kan tilpasses på alle mulige måderleder og kanter, så man kan skabe sit helt eget fantastiske website / webshop og er kompatibelt med de fleste udvidelser og mobile enheder etc. – se Enfold wordpress tema demo.

‘Enfold’ tema yder super support og de gør en dyd ud af og sætter en ære i, at udvikle nye funktioner og være på forkant med udviklingen og kompatibiliteten – se Enfold WordPress demo.
(Se bedste rated wordpress themes).

Woocommerce på Dansk, er der sprog problemer?

Woocommerce håndterer selv sproget i din webshop – på dansk. Ved enhver opdatering ruller der nye sprogfiler med – ikke alt er 100% oversat til alle sprog, men bliver du utålmodig eller syntes du selv vil sætte din “tone”, kan du selv rette i sprogfilen med et gratis tool eller et plugin. Men det er sikkert allerede oversat i næste opdatering – disse kommer hyppigt – alternativt er du altid velkommen til at kontakte mig med opgaven.

Hvad koster en Woocommerce webshop at starte?

Det afhænger virkelig af hvor meget erfaring du selv har og kan bidrage med. Hvis du ikke har dette (og du ikke føler dig parat til at lærer lidt teknik) så bliver du nødsaget til at hyre nogen, der i det mindste kan få din shop op at kører med et betalingssystem, et håndfuld produkter, så du derfra selv kan kopierer disse.

Webmasters har forskellige priser og arbejdsområder samt måder at arbejde på… nogle kan du hyre på timebasis andre til et helt projekt. Det afhænger alt af hvor omfattende opgaven er og hvor meget der skal “tilrettes”.

Webshop

Boligindretning

Woocommerce webshop til boligindretning og møbler

Webshop

Personligudvikling

Woocommerce webshop til personligudvikling

Webshop

Sundhedprodukter

HerbalCenter.dk woocommerce webshop til sundhed produkter

Webshop

Tv forhandler

Woocommerce webshop til tv og radio forhandler

If you require a webshop or want to change what you have we can tailor help to your needs.

Kontakt Os
© Copyright - Min Online Forretning